Monitoimilaiteet


Älykkäämpää tekniikkaa.

Sharpin uudet monitoimilaitteet ovat täynnä ominaisuuksia, jotka ovat tarpeen parhaan mahdollisen tuottavuuden saavuttamiseksi. Liiketunnistin huomaa monitoimilaitetta lähestyvän ihmisen ja aktivoi laitteen lepotilasta, joten se on heti käyttövalmis.

Suuri värikosketusnäyttö, jota voi kallistaa katselun helpottamiseksi, tarjoaa intuitiivisesti pääsyn kaikkiin toimintoihin. Mukana oleva pikaopas havainnollistaa kaikki vaiheet.

Näytöllä voi vetää ja pudottaa valikkojen kuvakkeita siten, että pääset mahdollisimman nopeasti käsiksi usein käyttämiisi toimintoihin. Näyttö tunnistaa monikosketus-, nipistys- ja venytysliikkeet. Esikatselutoiminnolla on helppo tarkastella ja muokata asiakirjoja ennen tulostusta.

Kaikilla monitoimilaitteilla voi tulostaa, kopioida ja skannata. Sharpin seuraavan sukupolven monitoimilaitteet pystyvät kuitenkin vielä paljon parempaan. Laite voi toimia tulostinpalvelimena, jolloin käytettävissä on ”hakeva tulostus” -ominaisuus. Tällöin voit käyttää kätevää Print Release -ominaisuutta ja tulostaa asiakirjasi mistä tahansa verkkoosi liitetystä Sharp-monitoimilaitteesta.

Luottamuksellisuus voidaan näin turvata tehokkaammin, sillä asiakirjasi eivät koskaan jää ilman valvontaa. Lisäksi käyttömukavuus paranee, kun ei tarvitse kuljettaa mukana paperipinkkoja.