Palvelut


Office 365 palvelut

Aina ajan tasalla, missä tahansa

Office 365 synkronoi sähköpostiviestit, kalenterit ja yhteystiedot kaikkiin laitteisiisi reaaliaikaisesti. Kaikki tiedot ovat aina ajan tasalla käytössä olevasta laitteesta riippumatta. Microsoft Office 365 -palvelun avulla yrityksesi sähköposti, kalenteri ja tärkeät tiedostot kulkevat aina mukanasi. Kollegat ja kumppanit ovat kätevästi tavoitettavissa pikaviestisovelluksen kautta sekä tiedostot ovat käden ulottuvilla turvallisessa verkkotallennustilassa. Palveluun sisältyy halutessasi suositut Microsoft Office -sovellukset, kuten Outlook, Word, Excel ja PowerPoint. Koko palvelua voit hallita tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella ajasta ja paikasta riippumatta.

WithSecure™  Elements Endpoint Protection

on pilvipohjainen ratkaisu. Se on tekoälyn tehostama päätelaitesuojaus, joka voidaan ottaa helposti käyttöön ja sitä hallitaan vaivattomasti yhdestä konsolista. Se tukee useita käyttöjärjestelmiä ja pitää organisaation päätelaitteet turvassa kyberhyökkäyksiltä.

Lähitukipalvelut

Lähituen tarkoituksena on toimia käyttäjien apuna ongelmallisissa käyttötilanteissa ja antaa neuvoja hyviksi havaituista käyttötavoista ja suositeltavista tarvikkeista. Avustamme myös perusohjelmistoja koskevissa kysymyksissä.  

Ylläpitopalvelut

Ylläpitopalveluissa asiakkaan tarpeet tulevat ensimmäisenä. Pyrimme aina löytämään mahdollisimman joustavan ja asiakkaalle parhaan palveluratkaisun. Esimerkiksi palvelimen ja tietoliikennelaitteiden toimintaa tarkkaillaan. Työasemille ja palvelimille tehdään virus- ja haittaohjelmatarkistukset, ja tarpeelliset päivitykset. Monet ylläpitoon liittyvät rutiinitoimenpiteet voidaan hoitaa edullisesti ja turvallisesti myös etänä.

Tarjoamme myös räätälöityjä palvelupaketteja.

Palvelin asiakkaan tiloissa

Palvelinylläpito

Työasemaylläpito ja valvonta

Etäkäyttö- ja hallinta

Takuunjälkeiset tukipalvelut Dell, HP, Lenovo

Asiantuntijapalvelut

Laitehankinnat, ylläpito ja hävitys

Ohjelmistohankinnat

It-päällikköpalvelu

Konsultointi ja neuvonta ICT-kartoitukset ja uudistamiset

Käyttöönottokoulutukset

Neuvonta

Asiakirjahallinta

 Laitteisto- ja ohjelmistojen myynti

Sharp

Lenovo

Dell

Zyxel

Sophos

Samsung

F-secure

IBM palvelimet